Reactie plaatsen

Reacties

Silvia Oostveen
2 jaar geleden

Binky weer bij Lisette geweest om te wassen. Hij ruikt weer heerlijk en is ook super zacht. Binky ziet er weer prachtig uit.
Lisette is erg vriendelijk en lief voor de hond.
Wij zijn weer zeer tevreden, tot de volgende keer.

Silvia Oostveen
2 jaar geleden

Gisterenmiddag onze pekingees Binky voor de eerste keer naar Lisette geweest om lekker gewassen te worden, en waar het nodig was geknipt te worden. Hij zag er weer prachtig uit . Hij is heel zacht en ruikt ook erg lekker. Wij zijn super tevreden. Lisette tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet, Silvia.

Iris
2 jaar geleden

Myla (kleine keeshond) al paar keer bij Noa’s gebracht voor een volledige behandeling. Elke keer ben ik weer zeer tevreden over het resultaat. Lisette is ook super vriendelijk.

Wilma epskamp
3 jaar geleden

Hallo,

Wat ziet snoopy er weer mooi uit. Dank je wel. Tot de volgende trimbeurt.

Groet,

Wilma

Martin Van Rijswijk
3 jaar geleden

Donderdag onze hond Bella laten trimmen, ze ziet er weer heel mooi uit en ruikt heerlijk. En schaamde me voor de berg haren van Bella die hebben achtergelaten.

Ilona
3 jaar geleden

Onze pup Moos was voor zijn eerste bezoek aan een Trimsalon van harte welkom bij Lisette. Moos was heerlijk aan het spelen met Noa toen ik ‘m naar een uur weer kon halen. Wat zag hij er verzorgt uit! Zacht en fluffy en geknipt waar het nodig was. Top gedaan Lisette, tot snel!

Anja Harskamp
3 jaar geleden

Lisette verzorgd simba en Zazu onze cavelier king charles spaniels heel goed, ze gaan er graag heen en ze zien en ruiken altijd weer erg lekker en netjes uit, a.s. zaterdag gaan ze er weer heen.